>>> [ OLTENIA.ATOCS.RO ]
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

>>> [ OLTENIA.ATOCS.RO ]

CONNECT OLTENIA.ATOCS.RO

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

1 reclamatie ;)

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
sKy
Membru
Membru
sKy

Data de inscriere : 14/09/2009

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeMier Sept 16, 2009 5:25 am

nu asa se intretie servaru chiar daca esti prieten cu owneru Wink asa nu o sa faci nici o data un servar cunscut de playeri adevarati ....

valve = posibil 50% codat ... :-@

poate ami zici si mie de ce sicanezi plaery Neutral in loc sa respecti regulamentu asa cum fac toti Neutral

dovezi : https://2img.net/r/ihimizer/img443/4624/terror1.png
https://2img.net/r/ihimizer/img443/6753/terror2.png
https://2img.net/r/ihimizer/img443/2122/terror3.png
Sus In jos
Ps
Admin
Admin
Ps

Data de inscriere : 11/09/2009
Localizare : Bucuresti

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeMier Sept 16, 2009 5:51 am

mersi pt post sky
Sus In jos
Admin
Admin
Admin
Admin

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeMier Sept 16, 2009 6:08 am

da din pacate este trist ce se intampla
Sus In jos
https://olteniacs.forumgratuit.ro
terror
Membru
Membru
terror

Data de inscriere : 13/09/2009
Localizare : craiova

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeMier Sept 16, 2009 8:29 pm

da' la slapuri sunt vinovat recunosc !!! da' nu tinea x-u si ma disperase k statea numai la panda langa usile din baza !!!! pe de_dust2 !!!!

si la addban .... !!! era ip lu iulian la care am postat pozele care nu a vrut sa mi le dea !!!!!!

asa k sky fi mai atent ce postezi !!!! .....
Sus In jos
sKy
Membru
Membru
sKy

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeMier Sept 16, 2009 8:42 pm

sa o iau ca amenintare sau ? Question Exclamation

si sunt atent ce postez Wink staui linistit ..... dar asta nu inseamna ca daca un plaier e cT si sta la panada si te omoara ai dai slap ca te ia pe tine Evil or Very Mad hai sa fim seriosi ...
Sus In jos
sKy
Membru
Membru
sKy

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeMier Sept 16, 2009 8:46 pm

si inca ceva terror uitate la post cand a fost facut si cand ai facut tu postu cyclops mai minte omu da barem sa minta frumos Basketball

Chiuss !!! eu ami fac doar datoria de admin Twisted Evil

1 reclamatie ;) Asdasdavl
Sus In jos
terror
Membru
Membru
terror

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeMier Sept 16, 2009 8:51 pm

bha edit by admin !!! ia uitate tu mai bine cand ma omorat el pe mine dak eu eram la spectator ???? =))))

iti mai spusei 1 data sa ai grija ce postezi !!!!!

si mai spui k tot eu mint Smile))) .....srry pt limbaj

1 reclamatie ;) Warnedbig
Sus In jos
sKy
Membru
Membru
sKy

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeMier Sept 16, 2009 8:54 pm

Citat :
terror: da' la slapuri sunt vinovat recunosc !!! da' nu tinea x-u si ma disperase k statea numai la panda langa usile din baza !!!! pe de_dust2 !!!!

Deci u zi zis asta :-j cu ce te dispera el pe tine cyclops daca tu erai spectator lol!

Bha vb frum 1 la mana si 2 la mana DND nu am chef de tine Arrow canta la alta masa ...

Si nici nu facea rush macar afro
Sus In jos
terror
Membru
Membru
terror

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeMier Sept 16, 2009 9:04 pm

bn sky ... lasa sa ramana asa Wink !!!! sa fie ca tine !!!!!!

uitate in consola cand am scris " coronele acolo e x ?? " ce apare ??? nu apare "terror (spectator)"

Smile))
Sus In jos
Admin
Admin
Admin
Admin

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeMier Sept 16, 2009 10:35 pm

sky, terro amandoi sunteti admini foarte buni asa ca terminati cu certurile astea credeti ca rezolvati ceva ca va certatNU
poate sa fiti sanctionati pe forum pt limbaj asa ca avti grija cum vb
Sus In jos
terror
Membru
Membru
terror

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeJoi Sept 17, 2009 1:06 am

nu am frate c sa ii fac dak posteaza toate prostiile si mai si imbarliga ce nu e adevarat ..... faza k ma omorat pe mine !!!! .... eo am zis k sunt vinovat pt "slapuurile" date playerului ..... da' nu k am dat ban pe nedrept si k iam dat slapuri pt k ma omorat ......

pentru scorpion ....toata stima !!!!!
Sus In jos
Ps
Admin
Admin
Ps

Localizare : Bucuresti

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeJoi Sept 17, 2009 1:44 am

Ajunge gata am inteles o sa rezolv si cheria asta dintre voi 2 next cand mai aveti discuti puneti o dovada si il suspedn pe cel responsabil

Membru
Membru
sKy

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeJoi Sept 17, 2009 3:34 am

ami pare rau ca nu am facut demo dar nu o sa se mai repete si stai lin ca nu mai intru cu adminu sa le arat la owneri ca se insala Wink Twisted Evil

Sus In jos
terror
Membru
Membru
terror

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeJoi Sept 17, 2009 3:38 am

=)))) poi dak nu intri cu admin nu ar trebuii sa ai ..... k pt asta sunt facute adminele sa joci cu ele sa ai grija de server !!! nu sa il tii degeaba !!!!!!

se vede k nu te duce capu ....
Sus In jos
sKy
Membru
Membru
sKy

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeJoi Sept 17, 2009 3:47 am

1. - Pustiule pe mine ma duce sa te prind pe tine Wink a refeream ca intru fara admin pt a prinde admini care nu au grija de servar asta ar trebuie sa faca owneri ..

2. - Dupa parerea mea ami folosesc adminu binisor Wink

3. - Nu mo duce capu pe mine da pe tine nici atat : Exclamation

Sus In jos
terror
Membru
Membru
terror

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeJoi Sept 17, 2009 3:54 am

bn bha dak u spui !!! ... hai pa !!! sa nu te mai prin k ma mai saluti vreodata sau k vb cu mine Wink !!!!!!

puteti sa inchideti topicu !!!!
Sus In jos
dC?
Admin
Admin
dC?

Data de inscriere : 12/09/2009
Localizare : Craiova

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitimeJoi Sept 17, 2009 3:59 am

de acord cu Sky

1 reclamatie ;) 995128
Sus In jos
Continut sponsorizat

1 reclamatie ;) Empty
MesajSubiect: Re: 1 reclamatie ;)   1 reclamatie ;) Icon_minitime

Sus In jos

1 reclamatie ;)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare